Echtscheidingsconvenant2020-04-03T19:44:27+00:00

Echtscheidingsconvenant

Wanneer jij of je partner het besluit neemt te willen scheiden moeten er ineens veel zaken geregeld worden. Wanneer je gehuwd/geregistreerd partner bent is het bijvoorbeeld nodig om een echtscheidingsconvenant op te stellen. Dit is een schriftelijke overeenkomst waarin alle afspraken met betrekking tot de echtscheiding staan opgenomen. Denk hierbij aan afspraken over de gezamenlijke woning, de financiën, de gezamenlijke inboedel en jullie pensioenregelingen. Berry van Zuidam leidt jullie door het proces en zorgt er voor dat alle onderwerpen die belangrijk zijn besproken kunnen worden. Goede, gezamenlijk gedragen afspraken vormen de basis voor jullie individuele toekomst na de scheiding.

Berry heeft een achtergrond als financieel planner (FFP) en financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Daarnaast is hij MfN-Registermediator en o.a. werkzaam als mediator in Breda.

Berry van Zuidam

Zijn doel is om voor jullie een echtscheidingsconvenant op te stellen waarin de belangen van jullie beiden worden behartigd en waarbij goed is nagedacht over de opties en mogelijkheden.

Dankzij Berry zijn jarenlange ervaring als financieel adviseur is het voor jullie niet nodig een andere professional in te schakelen om te zorgen dat de afspraken juridisch en fiscaal goed worden opgenomen in het echtscheidingsconvenant.

Mediation ->
Ons Team ->

Contact informatie

Praktijk-Moos

MfN Geregistreerd

MfN-Registermediator CMYK

SCHIP aanpaklogomfn-familymediator

Naamloos-1

Menu

MELD JE AAN
Stuur mij een WhatsApp whatsapp