Ervaringen2020-01-09T15:14:45+00:00

Ervaringen

Toen m’n man wilde scheiden wist ik het allemaal niet meer. Naast mijn verwarring over onze relatie had ik geen idee waar te beginnen. Een vriendin tipte me Praktijk MOOS. Daar leidde Joyce ons door het proces. De manier waarop ze dat deed was erg prettig.

Monique, 36 jaar

Onze kindjes waren nog maar 4 en 1,5 jaar en ineens wilde mijn vriend niet meer samen door. Ik heb veel gehuild in de gesprekken bij Joyce. Ze was geduldig, maar ook duidelijk over wat er nodig was om de toekomst voor onze kinderen zo goed mogelijk te regelen. Over een half jaar hebben we nog een afspraak. Om de afspraken die we nu gemaakt hebben te bespreken en te kijken of ze in het dagelijks leven ook werken. Een fijn gevoel om dit met de begeleiding van Joyce te doen.

Corien, 33 jaar

Ik kwam al een poosje bij de kinderpsycholoog omdat ik last had van de scheiding van mijn ouders. In de weekenden dat mijn zus en ik bij mijn vader zijn doet hij vaak moeilijk. Als ik daar iets van zeg wordt het vaak ruzie. De kinderpsycholoog stelde voor om, samen met Joyce, met mijn vader in gesprek te gaan. Joyce heeft mij in dat gesprek heel goed geholpen aan mijn vader duidelijk te maken waar ik last van had. Mijn vader is niet boos geworden. De weekenden gaan nu ook echt beter. Mijn vader praat ook nog alleen met Joyce. Dat vind ik wel goed, dan heeft hij iemand om over de scheiding te praten.

Micky, 14 jaar

Mijn vrouw en ik besloten samen dat we los van elkaar verder wilden. Dat was voor onze kinderen een heftige beslissing. Alle formele zaken zijn inmiddels geregeld. Ik dank Joyce voor de fijne begeleiding bij onze scheiding en in het bijzonder voor haar advies over hoe we de scheiding bespreekbaar konden maken met onze kinderen.

Pepijn, 47 jaar

Mijn ex en ik zijn al een lange tijd uit elkaar. Toch lukte het niet om bijvoorbeeld samen naar ouderavonden op school te gaan of rustig met elkaar te overleggen over de kinderen. Ik zag dat de kinderen hier last van hadden en ben, op aanraden van de huisarts, met Joyce in gesprek gegaan. Joyce heeft mij geleerd anders naar mijn ex te luisteren, met giraffe-oren ☺, en op een andere manier te reageren. Ik merk dat de communicatie beter verloopt en wordt sinds de gesprekken bij Joyce ook niet meer zo snel boos als er weer gedoe is.

Sjoerd, 45 jaar

Contact informatie

Praktijk-Moos

MfN Geregistreerd

MfN-Registermediator CMYK

SCHIP aanpaklogomfn-familymediator

Naamloos-1

Menu

MELD JE AAN
Stuur mij een WhatsApp whatsapp