Tarief2020-11-12T18:34:38+00:00

Tarief

Praktijk MOOS hanteert een uurtarief van €121,- inclusief btw. Een gesprek duurt 1,5 uur.

Wij begrijpen dat je vooraf graag wilt weten welke kosten je ongeveer gaat maken. In een gemiddeld scheidingstraject vinden er 5 tot 6 gesprekken plaats. Tijdens deze gesprekken komen alle onderwerpen aan bod waarover jullie afspraken dienen te maken.

Daarnaast dient er aandacht besteed te worden aan het financieringsvraagstuk rondom de eigen woning, de hoogte van de kinder- en eventuele partneralimentatie en de verdeling van het pensioen. Om dit goed in beeld te brengen hebben wij op de achtergrond circa. 3 uur nodig.

Tot slot wordt alles vastgelegd in een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Het opstellen van deze documenten neemt circa. 3 uur in beslag.

Bovenstaande tijdsindicatie is een gemiddelde. Het geeft echter wel een realistisch beeld wat jullie kunnen verwachten.

Vinden jullie het prettig om vooraf een vaste prijs af te spreken? Geef dit alsjeblieft bij ons aan. Wij bespreken dan de mogelijkheden met jullie.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we op welke wijze de kosten worden verdeeld. Vervolgens worden de kosten maandelijks per factuur in rekening gebracht.

Mediation tarieven

Afspraak annuleren

Het is bij Praktijk MOOS mogelijk het gesprek uiterlijk 48 uur voor de afspraak kosteloos te annuleren. Indien het gesprek niet 48 uur van tevoren is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt het volledige bedrag in rekening te brengen.

Goed om te weten

 • Heb je een beschikking vanuit het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) of de rechtbank en ligt het uurtarief van Praktijk MOOS te hoog voor jouw portemonnee? In een traject Ouderschapsbemiddeling worden de facturen gesplitst, dus iedere ouder betaalt de helft van het uurtarief.
 • Is de hoogte van de gesplitste factuur tevens te hoog? Neem dan contact met ons op. Praktijk MOOS wil graag alle ouders en kinderen in een complexe scheidingssituatie blijven ondersteunen, omdat iedereen recht heeft op kwalitatief goede zorg. Ook wanneer de portemonnee ontoereikend blijkt. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of wil je een kennismakingsgesprek plannen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch te bereiken op 06-1412 6234 of via e-mail op joyceferket@praktijkmoos.nl. Praktijk MOOS bespreekt graag je persoonlijke situatie en bijbehorende mogelijkheden.

De voordelen van een traject bij Praktijk MOOS

 • De kwalitatief hoogwaardige zorg blijft gewaarborgd, doordat Praktijk MOOS de ruimte heeft voortdurend bijgeschoold te worden;
 • Er is geen sprake van lange wachttijden. Je kunt direct bij Praktijk MOOS terecht;
 • Afspraken vinden iedere twee weken plaats zodat er binnen een bepaalde periode gericht gewerkt wordt aan de doelstellingen van het traject zoals:
  • verbetering van de onderlinge communicatie en de onderlinge samenwerking op ouderniveau
  • het maken of aanscherpen van afspraken
  • het opstellen of aanpassen van het ouderschapsplan
 • Scheiding van A tot Z geregeld door twee mediators met beiden hun eigen expertise op ouderschap na scheiding en financiën

 • Direct starten

 • MfN-gecertificeerde familiemediators

 • Persoonlijke aanpak op maat en met het oog op de kinderen

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Contact informatie

Praktijk-Moos

MfN Geregistreerd

MfN-Registermediator CMYK

SCHIP aanpaklogomfn-familymediator

Naamloos-1

Menu

MELD JE AAN
Stuur mij een WhatsApp whatsapp