Tarieven en vergoedingen2017-07-04T08:50:16+00:00

Vergoedingen

foto-voor-tarieven-paginaMediation (of ouderschapsbemiddeling) is een kostbare aangelegenheid. Dit is niet voor iedereen even gemakkelijk op te brengen.

Praktijk MOOS wil ondersteuning naar gezamenlijk ouderschap na scheiding voor iedereen bereikbaar maken. Om deze reden is Praktijk MOOS als onderaannemer van Stichting Inzet voor Zorg geregistreerd bij de gemeenten in West Brabant West en West Brabant Oost (Breda e.o.). Om voor deze vergoeding in aanmerking te komen heeft u een verwijsbrief van uw huisarts nodig of een beschikking / jeugdplan van het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Met een dergelijke verwijzing wordt het aanbod van Praktijk MOOS volledig vergoed door uw gemeente. Neem voor vragen of meer informatie gerust contact op. Praktijk MOOS bespreekt graag uw persoonlijke situatie en bijbehorende mogelijkheden.

Betaling en afzeggen

De betaling gebeurt door middel van een factuur. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat dit in ieder geval 48 uur van tevoren weten zodat deze tijd nog voor iemand anders ingezet kan worden. Binnen 48 uur zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

Contact informatie

Praktijk-Moos

  • Wethouder van Haperenstraat 36, 4813 AM Breda

  • 06-1412 6234

  • joyceferket@praktijkmoos.nl

MfN Geregistreerd

MfN-Registermediator CMYK

logomfn-familymediatoreft-logo

Naamloos-1

Menu

MELD JE AAN