Mediator echtscheiding Etten-Leur2020-07-01T09:52:45+00:00

Mediator echtscheiding Etten-Leur

Ben je op zoek naar mediator nabij Etten-Leur om jullie te ondersteunen bij de echtscheiding? Praktijk MOOS begeleidt ouders en kinderen in de periode voor, tijdens en na de scheiding. Aan een scheiding zitten twee heel verschillende kanten. Enerzijds moeten jullie het financiële gedeelte ontvlechten en anderzijds blijven jullie na de scheiding samen de ouders van jullie kinderen. Dit vraagt om een nieuwe verbinding tussen jullie. Bij Praktijk MOOS krijgen jullie de beste begeleiding op beide vlakken. Dit komt omdat Joyce en Berry beiden hebben gekozen voor hun eigen expertise.

Wanneer je gaat scheiden en jullie hebben samen kinderen, dienen er een aantal documenten aangeleverd te worden bij de rechtbank. Een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan. Praktijk MOOS is bij een scheiding de mediator in Etten-Leur die jullie bij het opstellen en aanleveren van beide documenten kan begeleiden.

Echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan

Om tot een echtscheidingsconvenant te komen, dienen jullie met elkaar een aantal afspraken te maken. Hierbij kun je denken aan alimentatie, verdeling van het vermogen en/of jullie woonwensen. Door Berry’s kennis en ervaring kan hij jullie informeren over de wettelijke kaders die gelden. Zijn doel is om voor jullie een echtscheidingsconvenant op te stellen waarin de belangen van jullie beiden worden behartigd en waarbij goed is nagedacht over de opties en mogelijkheden. Berry is een specialist en beschikt over juridische en fiscale kennis, waardoor geen aanvullende professional hoeft worden ingeschakeld voor het vastleggen van de afspraken.

Het ouderschapsplan

Joyce stelt samen met jullie een ouderschapsplan op en zorgt dat alle belangrijke onderwerpen besproken worden. Hierdoor ontstaat een goed overdacht en duurzaam ouderschapsplan, waarmee jullie samen ouders blijven voor jullie kind(eren) terwijl jullie als partners uit elkaar gaan.

Meer informatie?

Ben jij of zijn jullie op zoek naar een mediation nabij Etten-Leur om de echtscheiding zo goed mogelijk te regelen? Neem dan snel contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, telefonisch via 06 – 17 00 19 02 of via de e-mail op joyceferket@praktijkmoos.nl.

Naast mediation biedt Praktijk MOOS ook de SCHIP-aanpak, ouderschapsbemiddeling, ouder-kind mediation en individuele ondersteuning aan.

Mediator Etten-Leur
  • Scheiding van A tot Z geregeld door twee mediators met beiden hun eigen expertise op ouderschap na scheiding en financiën

  • Direct starten

  • MfN-gecertificeerde familiemediators

  • Persoonlijke aanpak op maat en met het oog op de kinderen

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Contact informatie

Praktijk-Moos

MfN Geregistreerd

MfN-Registermediator CMYK

SCHIP aanpaklogomfn-familymediator

Naamloos-1

Menu

MELD JE AAN
Stuur mij een WhatsApp whatsapp