Staat jouw wereld op zijn kop?

Ga jij scheiden, maar wil je het niet tot een vechtscheiding laten komen? Dan is het verstandig aan de bel te trekken bij Praktijk MOOS. Joyce Ferket en Berry van Zuidam begeleiden ouders in de periode voor, tijdens en na de scheiding.

Overdonderd door vragen

Wanneer je besluit om te gaan scheiden, of wanneer je partner deze keuze maakt, staat je wereld op zijn kop. Hier komen niet alleen praktische zaken bij kijken, maar ook veel emoties. Waarschijnlijk zit je dan vol met vragen. Wat gaat er gebeuren met ons huis? Hoe lossen we dit financieel op? En bovenal; hoe regelen we het goed voor onze kinderen?

Expertise

Bij de start van een scheiding is het fijn om begeleid te worden door iemand met kennis van zaken. Daarom heeft Berry zich gespecialiseerd in het financiële aspect, en gaat Joyce dieper in op jullie emoties en het gezamenlijke ouderschap, wat na de scheiding overblijft om samen vorm te geven. Dit zorgt voor de juiste expertise, op het moment dat je dit het meest nodig hebt.

Mediation Breda

Van A tot Z

Jullie doorlopen samen, onder begeleiding van Berry en Joyce, alle stappen die nodig zijn om goed uit elkaar te gaan. Doel is dat ieder van jullie financieel gezond verder kan én samen ouders te blijven voor jullie kinderen. Wanneer jullie scheiding al langer geleden is en er strubbelingen blijven in de communicatie kan Joyce jullie ook begeleiden bij het herstellen van jullie communicatie en de samenwerking als ouders.

Trek aan de bel

Wanneer je contact opneemt met Praktijk MOOS zullen Berry en Joyce jullie vol overgave en ieder vanuit hun eigen expertise bijstaan in deze lastige situatie. Zo kunnen jullie uit elkaar als partners en verbonden blijven als de ouders van jullie kinderen.

Bel voor een afspraak: 06-14126234

2020-02-20T12:19:13+00:00

Leave A Comment

Stuur mij een WhatsApp whatsapp