Mediation2020-06-10T11:03:23+00:00

Mediaton bij scheiding in Breda

Zijn jullie op zoek naar mediaton in Breda omdat je gaat scheiden? Dan ben je bij Praktijk MOOS aan het goede adres. Bij Praktijk MOOS krijg je een persoonlijke aanpak voor scheiden met specialisatie op de financiën én de kinderen .

Nadat de beslissing is genomen voelt het alsof de toekomst een groot zwart gat is. Je hebt geen idee hoe je de zaken financieel moet regelen. En dan is er nog het belangrijkste: jullie kinderen. Voor hen is het belangrijk dat jullie als ouders goed door dit proces komen. Zodat jullie na de scheiding nog steeds de best mogelijke ouders kunnen zijn.

Berry en Joyce hebben als mediator beiden gekozen voor hun eigen expertise. Dit maakt dat jullie tijdens het hele proces de beste begeleiding krijgen.

Wanneer je vanuit een gehuwde situatie met kinderen uit elkaar gaat, dienen er een tweetal documenten aangeleverd te worden bij de rechtbank, namelijk het echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Als mediator helpen wij jou hier mee.

Lees over het echtscheidingsconvenant
Lees over het ouderschapsplan
Mediation Breda
  • Scheiding van A tot Z geregeld door twee MfN-familiemediators met beiden hun eigen expertise op ouderschap na scheiding en financiën

  • Direct starten

  • Persoonlijke aanpak op maat en met het oog op de kinderen

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Mediation bij Praktijk MOOS in Breda

Kies je voor Praktijk MOOS als mediator dan wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld. Dit onder begeleiding van twee MfN-familiemediators met beiden hun eigen expertise. Met Joyce geven jullie het ouderschap na de scheiding vorm.  Met Berry bespreken jullie de financiële- en juridische situatie.

Wij ervaren dat scheidende partners veel vragen hebben op het financiële vlak. Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Kan één van ons in de woning blijven?
  • Kan de ander een woning kopen?
  • Heb ik straks nog voldoende inkomen om boodschappen te doen?
  • Hoe zit het met toeslagen?
  • Enz.

Alle vragen die je hierover hebt kan Berry beantwoorden. De zorg en onduidelijkheid die je nu hebt zal tijdens het proces snel weggenomen worden. Dit zorgt voor rust, met name om jullie te focussen op het toekomstig ouderschap.

Joyce is er om te begeleiden in de communicatie en het vormgeven van het toekomstig ouderschap. Hoe moet het in de toekomst als ouders als de communicatie nu al niet lekker loopt? Wanneer zijn de kinderen bij wie en wat is prettig voor hen? En wat doen we als er in de toekomst iets verandert?
Met haar ervaring in complexe scheidingen kan Joyce de juiste vragen stellen om te zorgen dat er een goed overdracht en toekomstbesteding ouderschapsplan ontstaat.

Lees meer over ons team

Meer informatie over onze mediation?

Ben jij of zijn jullie op zoek naar mediation in Breda om na het scheidingsproces de zaken financieel goed geregeld te hebben en goed als ouders vooruit te kunnen? Dit kan door ons te bellen op 06 – 17 00 19 02. Zie voor meer informatie onze contactpagina.

Naast mediation biedt Praktijk MOOS ook de SCHIP-aanpak, ouderschapsbemiddeling, ouder-kind mediation,individuele ondersteuning en coaching voor samengestelde gezinnen aan.

Stuur mij een WhatsApp whatsapp