(Individuele) Ondersteuning bij scheiding2019-10-05T16:45:45+00:00

Individuele Ondersteuning

Wanneer jij of je partner besluit te willen scheiden breekt er een onzekere periode aan. Alles is op dat moment nog onbekend gebied en dat kan spanningen met zich meebrengen. In deze hectische en emotionele periode kan het prettig zijn wanneer je met je vragen en onzekerheden bij iemand terecht kunt. Iemand met kennis van echtscheiding, kinderen en communicatie.

Maar, niet alleen de periode van echtscheiding zelf kan voor spanningen zorgen. Ook wanneer in aanvang alles goed geregeld lijkt, kunnen er op een later moment spanningen of zorgen ontstaan. Bijvoorbeeld over het welzijn van de kinderen wanneer ze bij de andere ouder zijn. Of één van de kinderen begint te klagen dat het bij papa of mama echt niet meer fijn is, sinds die nieuwe vriend(in) er woont. Ook kan één van jullie voor de keuze komen te staan om te verhuizen. Enkele voorbeelden die de eerder gemaakte afspraken onder druk kunnen zetten, of er voor kunnen zorgen dat de afgesproken contactregeling niet meer uitgevoerd wordt zoals bedoeld.

Bij Praktijk MOOS kun je in de moeilijke periode tijdens of na je scheiding terecht voor individuele ondersteuning. Wanneer je al langere tijd gescheiden bent kun je bij Praktijk MOOS gecoacht worden in je rol als gescheiden ouder, je communicatie naar de kinderen en de communicatie met je ex-partner. Bijvoorbeeld wanneer je ex-partner met je blijft strijden. Voor jou is het duidelijk; jij wilt dit niet meer. Maar hoe stop je eenzijdig de strijd? Hoe verbeter je in je eentje de onderlinge communicatie? Het klinkt misschien gek, maar het kan. Ik begeleid je bij het oppakken van een andere communicatiestijl, zodat jij in je eentje het tij gekeerd krijgt.

  • Direct starten

  • MfN Gecertificeerd familiemediator

  • Gespecialiseerd in gezamenlijk ouderschap na scheiding

  • Scheiden of blijven? Ook mogelijkheden voor relatietherapie

Contact informatie

Praktijk-Moos

  • Wethouder van Haperenstraat 36, 4813 AM Breda

  • 06-1412 6234

  • joyceferket@praktijkmoos.nl

MfN Geregistreerd

MfN-Registermediator CMYK

logomfn-familymediatoreft-logo

Naamloos-1

Menu

MELD JE AAN