Ouder-kind mediation2020-11-12T18:42:17+00:00

Ouder-kind Mediation

Met het aanbieden van ouder-kind mediation richt Praktijk MOOS zich op jongeren in de puberleeftijd. Het uitgangspunt is dat jij als jongvolwassene prima in staat bent jouw mening en gevoelens te verwoorden, maar soms maakt de situatie het lastig om tot een goed gesprek met je ouders of één van je ouders te komen, terwijl je dit misschien wel graag zou willen.

Ouder-kind mediation kan je helpen het gesprek wél aan te gaan, omdat je begeleid wordt bij het overbrengen van jouw gevoelens en mening, maar zeker ook omdat jouw vader of moeder door Praktijk MOOS begeleid wordt bij het luisteren naar wat jij te vertellen hebt. Natuurlijk werkt dit principe in een mediation altijd twee kanten op.

Zie jij bijvoorbeeld je vader of je moeder nooit doordat ze ruzie hebben? Of loop je met één van je ouders steeds opnieuw tegen dezelfde discussies aan en wil je dat je vader of je moeder eens écht naar jou luistert? Lukt het je niet om alleen een gesprek aan te gaan, durf je niet goed of weet je misschien niet hoe je het aan moet pakken?

Praktijk MOOS begeleidt kinderen en hun ouders naar een positief contact en leert ze (opnieuw) met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren zodat je gezamenlijk tot een oplossing komt waar iedereen zich goed bij voelt.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en/of antwoord op de vraag of ouder-kind mediation in jouw situatie helpend kan zijn, neem dan contact met ons op via 06 14 12 62 34 of joyceferket@praktijkmoos.nl. Samen bekijken we wat Praktijk MOOS je te bieden heeft.

  • Scheiding van A tot Z geregeld door twee mediators met beiden hun eigen expertise op ouderschap na scheiding en financiën

  • Direct starten

  • MfN-gecertificeerde familiemediators

  • Persoonlijke aanpak op maat en met het oog op de kinderen

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Contact informatie

Praktijk-Moos

MfN Geregistreerd

MfN-Registermediator CMYK

SCHIP aanpaklogomfn-familymediator

Naamloos-1

Menu

MELD JE AAN
Stuur mij een WhatsApp whatsapp