Ouder-kind mediation2019-10-05T16:44:57+00:00

Ouder-kind Mediation

Met het aanbieden van Ouder-kind mediation richt MOOS zich op jongeren in de puberleeftijd. Uitgangspunt is dat je als jong volwassene prima in staat bent om je mening en gevoelens te verwoorden. Soms maakt de situatie het echter lastig om goed tot een gesprek met je ouders of één van je ouders te komen, terwijl je dit misschien wel graag zou willen.

Ouder-kind mediation kan je dan helpen dat gesprek wel aan te gaan, omdat je door mij als mediator begeleid wordt bij het overbrengen van je gevoelens en mening. Maar zeker ook omdat je vader of moeder door mij begeleid wordt bij het luisteren naar wat jij te vertellen hebt. Natuurlijk werkt dit principe in een mediation altijd twee kanten op.

Voor Ouder-kind mediation gelden dezelfde uitgangspunten als bij ‘gewone’ mediation. Kijk voor meer uitleg hierover op de pagina Mediation.

Zie jij bijvoorbeeld je vader of je moeder niet, doordat ze ruzie hebben of door een andere gebeurtenis? Of loop je met één van je ouders steeds opnieuw tegen dezelfde discussies aan en wil je dat je vader of je moeder eens echt naar jou luistert? Lukt het je niet om alleen een gesprek aan te gaan, durf je niet goed of weet je misschien niet hoe je het aan moet pakken?

MOOS, gevestigd in Breda, begeleidt kinderen en hun ouders naar een positief contact en leert ze (opnieuw) met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren. Zodat je gezamenlijk tot een oplossing komt, waar iedereen zich goed bij voelt.

  • Direct starten

  • MfN Gecertificeerd familiemediator

  • Gespecialiseerd in gezamenlijk ouderschap na scheiding

  • Scheiden of blijven? Ook mogelijkheden voor relatietherapie

Contact informatie

Praktijk-Moos

  • Wethouder van Haperenstraat 36, 4813 AM Breda

  • 06-1412 6234

  • joyceferket@praktijkmoos.nl

MfN Geregistreerd

MfN-Registermediator CMYK

logomfn-familymediatoreft-logo

Naamloos-1

Menu

MELD JE AAN