Over Moos2017-07-04T08:38:40+00:00

De missie van Praktijk MOOS

Ouders begeleiden om elkaar los te laten als partners en zich daarna opnieuw te verbinden als ouders van hun kinderen. Hierdoor ontstaat ruimte voor een nieuwe situatie, waarin verbinding is voor het kind, wat na de scheiding de gemeenschappelijke deler blijft.

Dit ben ik

Mediation Praktijk bredaMijn naam is Joyce Ferket. Ik ben oprichter van Praktijk MOOS en, naast mediator, specialist in het samen met ouders vormgeven van hun ouderschap na de scheiding.

Kinderen in een echtscheidingssituatie hebben al lange tijd mijn bijzondere aandacht. Alweer vijftien jaar geleden ben ik afgestudeerd op het onderwerp ‘De impact van een scheiding op jonge kinderen’. Daarna heb ik, onder andere op verzoek van de Rechtbank, gewerkt als systeemonderzoeker in complexe scheidingssituaties. En later, naast mijn eigen praktijk, als ouderschapsbemiddelaar voor de Module ‘Ouderschap Blijft’ bij een Brabantse jeugdzorgorganisatie.

Ik ben zowel pedagogisch als psychologisch opgeleid en ben naast MfN geregistreerd Mediator ook gecertificeerd Familiemediator. Bovenop deze opleidingen heb ik cursussen gevolgd, onder andere in de methode van de Geweldloze Communicatie en de Ouderschap Blijft methode, ontwikkeld door het Nederlands Jeugdinstituut. Ook heb ik recentelijk de opleiding tot EFT-relatietherapeut gevolgd. EFT staat voor Emotionally Focussed Therapy. Hierdoor kunnen ook stellen die nog worstelen met de vraag ‘scheiden of blijven’ bij mij terecht.

Denk je over scheiden, ga je scheiden of ben je gescheiden en heb je kinderen? Loopt jullie communicatie niet zo lekker en zou je graag beter willen samenwerken als ouders? Neem dan eens contact op. Ik ga graag met jullie op zoek naar de knelpunten en de mogelijkheden, zodat jullie kinderen zorgeloos kind kunnen zijn.

  • Direct starten

  • MfN Gecertificeerd familiemediator

  • Gespecialiseerd in gezamenlijk ouderschap na scheiding

  • Iedere dinsdagavond  van 20:00 tot 21:00 uur gratis telefonisch spreekuur

  • Afspraak in de avond mogelijk, op woensdag en donderdag

  • Scheiden of blijven? Ook mogelijkheden voor relatietherapie

Contact informatie

Praktijk-Moos

  • Wethouder van Haperenstraat 36, 4813 AM Breda

  • 06-1412 6234

  • joyceferket@praktijkmoos.nl

MfN Geregistreerd

MfN-Registermediator CMYK

logomfn-familymediatoreft-logo

Naamloos-1

Menu

MELD JE AAN